Sör, mint sampon

Kissé bizarrul hangzik, de nem ördögtől való felvetés, hogy a hajunk ápolásához sört használjunk.
Bár a sört nem annyira a haj megtisztítására, hanem inkább annak kondicionálására lehet használni.
Akik kipróbálták már a sört, mint hajápoló szert, és ezt a tapasztalásukat közre is adták, úgy vélik, hogy a haj regenerálására a barna sör és búzasör nem a legjobb, sokkal inkább a jó erre a célra egy világos sör. Így, ha te is szeretnéd kipróbálni azt javasoljuk, hogy világos sört válassz magadnak.
Így használd
Mindenek előtt mosd meg a hajad a megszokott módon, majd alaposan öblítsd ki.
Ezt követően a nedves hajra locsold kis adagokban a sört és oszlasd el egyenletesen, hogy mindenhová jusson a sörből. Kicsit be is dörzsölheted vele a fejbőrödet.
Hagyd állni pár percig a hajadon ezt a sörös pakolást, majd ezt is alaposan öblítsd ki.
Megfigyelések szerint a sörös pakolás rendszeres használata hetenként vagy két hetenként erősebbé, egészségesebbé és fényesebbé teszi a hajat.
Hírek szerint Catherine Zeta Jones is ezt a sörös praktikát használja haja szépségének érdekében.

A fent leírtakat mindenki csak saját felelősségére próbálja ki! Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg a fodrászodat, bőrgyógyászodat, háziorvosodat!


Forrás: femcafe.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://beeromasort.blog.hu/api/trackback/id/tr4314373857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

BEERom a sört

Érdekességek a sörről.

Friss topikok

  • P806: Nálam már rég kiverte a biztosítékot a magyar Staropramen, Krusovice és Kozel... (2018.12.06. 04:50) A licenc sör
süti beállítások módosítása